NRK Rogaland

Dramatikken under stortingsvalet var godt stoff. Det same kan seiast om årets største agurk, Trollpikken.
Men 2017 var også året då FM vart sløkt. Reaksjonane var mange. NRK Rogaland markerte det med å sende radio 24 timar i strekk.
2017 var året då vi såg dei første teikna på at oljenedturen var i ferd med å snu. Oljeøkonomien er noko som påverkar mange av dei som bur i fylket vårt, og det er difor viktig for oss å dokumentere konsekvensane.

Fakta
Ikon
Utgiversted Stavanger
Bilde av redaktør
Ansvarlig redaktør Ragnar Christensen
Daglige brukere på mobil
Daglige brukere på mobil
30380
Daglige brukere på nett
Daglige brukere på mobil
29716
Redaksjonelle årsverk 42
Klagesaker til PFU 2
Fellelser i PFU 0
Egne interne retningslinjer Ja
Lyttaroppslutnad radio: 24% (dagleg dekning) Sjåaroppslutnad TV: 21% (dagleg dekning)

Direkte frå Rogaland

I NRK Rogaland forsøker vi å sjå etter nye moglegheiter til å nå ut med innhaldet vårt. I januar i fjor innførte vi såkalla direkteteam frå morgon til kveld.

Først og fremst har publikum merka dette ved at vi nesten dagleg har hatt direkteinnslag i TV-sendingane våre på kveldstid. Men i tillegg er lista vår lav for å sende direkte på nett eller TV gjennom dagen.

Mellom anna sende vi frå gjenreisinga av Trollpikkensauesanking i SirdalSolamøtetfilminnspeling på Preikestolen, cupkampar i fotball, folkemøte, pressekonferansar, Modskonserten på Viking stadion, landbruksdebatt og sendingar i samband med stortingsvalet. Vi laga også ei fellessending om Vestlandet saman med dei andre distriktskontora.

 

Vi har dyktige programleiarar i NRK Rogaland. Beviset på dette er at Øystein Ellingsen og Johan Mihle Laugaland vart tildelt den høgthengande radioprisen, Prix radio, for årets beste lokale sendeflate. Radiomiljøet vårt har også utmerka seg ved å stå i bresjen for fleire store satsingar gjennom fjoråret.

Les hele den redaksjonelle årsrapporten her.

Legg til i min rapport